PRESENTATIE CARROUSSEL

voor een succesvolle presentatie

De drie belangrijkste pijlers voor een succesvolle presentatie: woord, lichaamshouding en uitstraling.

Roelof Lousma, presentator Omrop Fryslân, Floor Veenstra, drama teacher en ik geven de succesvolle PRESENTATIE CARROUSSEL aan teams over de drie belangrijkste pijlers van communicatie voor een succesvolle presentatie. Directeuren, gemeenteambtenaren, verkopers, telefonisten. Een medewerker die krachtig en helder communiceert is ontzettend belangrijk voor een organisatie of bedrijf. In onze trainingen bieden wij de drie belangrijkste pijlers voor een succesvolle presentatie: woord, lichaamshouding en uitstraling.

Nagesprek met oud-burgemeester Hayo Apotheker
Presentatie Carroussel Gemeente Waadhoeke

WOORD
Hoe vertel je een verhaal dat klanten overtuigt en waardoor zij jouw bedrijf onthouden en gaan promoten? In deze training van presentator Roelof Lousma leren deelnemers de vier belangrijkste regels in de communicatie: belofte, contact, inhoud en activatie. Aan de hand van een persoonlijk verhaal krijgen de deelnemers tips en trucs die ze voor alle vormen van communicatie kunnen inzetten. Spreken voor een groep, maar ook het klantgesprek aan de balie zal na deze workshop voor altijd makkelijker worden.

LIJF ALS INSTRUMENT
Schouders die hangen of een boze uitdrukking. Ons lijf vertelt soms meer dan duizend woorden. In een dynamische training van docent drama en regisseur Floor Veenstra zien deelnemers in hoe belangrijk hun lijf is als instrument voor succesvolle communicatie. Floor heeft veel aandacht voor de sterke eigenschappen en geeft persoonlijke tips die meteen kunnen worden ingezet in de praktijk.

DE KRACHT VAN UITSTRALING
De eerste indruk die klanten, bezoekers en relaties van jou krijgen is belangrijk. Die kun je maar één keer maken! Door je uiterlijke presentatie serieus te nemen, neem je ook je klanten en werk serieus. In deze interactieve, praktische en inspirerende training van Marcella leren deelnemers welke elementen van kleding direct effect hebben op hun imago en uitstraling. Ze gaan actief in groepen aan de slag hoe uitstraling een effectieve bijdrage kan leveren aan hun professionaliteit. Ze leren hoe ze zichzelf optimaal en vol zelfvertrouwen kunnen presenteren en gaan voor zichtbaar succes.

Fijn dat er aandacht is voor presentatie.
Een keer niet op inhoud stukken.

HOE WERKT HET?
De drie trainers geven ieder een training van een uur. De deelnemers worden in drie groepen verdeeld en gaan van de ene naar de andere workshop. De volgorde is willekeurig.

De opzet van de dag is natuurlijk afhankelijk van hoe het evenement wordt ingedeeld. Wij zijn daar flexibel in. Ook kunnen we de losse gedeelten van zo’n dag voorzien van presentatie en oefeningen.

Een cadeau dat ze iedere dag, waar ook ter wereld en tijdens iedere gelegenheid kunnen uitpakken.

Review
De Presentatie Carroussel is een aanrader voor de ontwikkeling van elke professional! Marcella heeft deze inspirerende activiteit samen met Roelof Lousma en Floor Veenstra uitgevoerd voor de Ambassadeurs en een aantal docenten van het Friesland College. Dit zal zeker een vast onderdeel blijven in het trainingsprogramma voor onze excellente studenten.

Je ontwikkelt jezelf op de 3 belangrijkste pijlers voor een succesvolle presentatie: woord, lichaamshouding en uitstraling. Kortom, een unieke bedrijfsworkshop!

Friesland College excellentieprogramma

Review
‘Inspirerend, meer aan gehad dan vooraf gedacht. Nieuwe dingen gehoord. Aanwinst. Volgende keer sluit ik weer aan.’

Roelof, Floor en Marcella ontzettend bedankt voor het geven van de boeiende Presentatie Carroussel aan de medewerkers van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Met veel enthousiasme hebben jullie ons geleerd hoe wij het verschil kunnen maken met presentaties!

‘Fijn dat er aandacht is voor presentatie. Een keer niet op inhoud stukken!’

Gemeenten Achtkarspelen Tytsjerksteradiel