YES!
Jouw inschrijving is goed ontvangen

OPEN HIER HET E-BOOK
STIJLVOL ZICHTBAAR VOOR MEER IMPACT!


Wat waardevol dat je mijn e-book hebt aangevraagd. Een mooi moment om bewust te worden van de kracht van uitstraling en zichtbaarheid.

Je ontvangt iedere twee weken een artikel over zichtbaarheid, professionele uitstraling en het profileren van je expertise. Met als doel het maximale uit jezelf en je bedrijf te halen. Daar ligt mijn focus! Je wilt laten zien waar je voor staat, je stijlvol kleden en zichtbaar zijn voor je (potentiële) opdrachtgevers. Kortom, laten zien wat je in je mars hebt! Iedere uitstraling begint bij jezelf én in je garderobe.

Een kast vol kleding, maar wat trek je aan?

Sta jij wel eens voor je kast en mis je overzicht en balans of … heb je een kast vol kleding, maar weet je niet wat je aan moet?

Dan heb ik de oplossing voor je in slechts
5 stappen:

  1. Detox je kledingkast
  2. Ontdek de parels en basics in je kast
  3. Word bewust van je leefstijl, balans garderobe werk & privé
  4. Creëer je eigen kledingcapsule
  5. Shop je succestoppers & missing items

Ga direct aan de slag met jouw uitstraling door je kledingkast onder de loep te nemen. Het geeft je rust, een boost aan inspiratie én mega combinatiemogelijkheden!

Wil jij ook direct met je kledingkast aan de slag? Speciaal voor jou bied ik je eenmalig het stappenplan aan voor € 50,00 ipv € 125,00.

Hoe zou je je voelen als je kledingkast op orde is? Als je heel veel mooie combinaties kunt maken? Als je kledingkast in balans is en je overzicht hebt op je kleding?

Rust én inspiratie, echt wel! Veel succes & combinatieplezier.

Marcella 💎

PS. Misschien heb je liever een persoonlijke online coachgesprek om samen te sparren over jouw uitstraling en zichtbaarheid? Plan direct een afspraak. We zoomen minimaal drie kwartier in op jou en op jouw uitstraling. De kosten bedragen € 31,25 excl. 21% BTW per kwartier.