KRACHTIG POSITIONEREN

EEN GROEISPURT VOOR JEZELF

Je doet je werk goed, je hebt veel in je mars en je prioriteit ligt op de inhoud van je werk. Maar er knaagt iets! Je wilt graag vooruit, jezelf uitdagen, laten zien wie je bent en waar je voor staat. Je leert jezelf in dit programma beter te positioneren & te profileren als katalysator van je succes. Succes door meer uit jezelf te halen, de kracht om je te laten zien en je blik gericht op het doel. Je hebt je dromen voor geluk in je werk en leven duidelijk voor ogen, maar stappen zetten is lastig.

Succes is niet alleen vooruitgang, maar betekent ook verandering. Je zet jezelf opnieuw op de kaart. Wat jouw definitie van succes ook is, op de weg ernaar toe heb je zeker moed nodig om de eerste stap te zetten.

Zet jij de volgende stap? Ga voor die groeispurt en zet jezelf in één dag opnieuw op de kaart!
Je werkt aan:

 • beeldvorming en bewustwording persoonlijke kracht;
 • inzicht in je persoonlijke communicatiestijl (DISC);
 • effectieve communicatie met je werkomgeving & team;
 • zichtbaarheid als expert
 • het versterken van je uitstraling;
 • het versterken van je eigenwaarde;
 • jezelf optimaal presenteren en krachtig positioneren.

Krachtig Positioneren is een dagtraining voor (young)professionals binnen een organisatie, eigenaren van een bedrijf, om jezelf professioneel en vol zelfvertrouwen te presenteren en positioneren. Gericht op zelfinzicht, profilering en groei.

Onderscheidend, effectief, verdiepend, praktisch en direct toepasbaar. Je zet jezelf opnieuw op de kaart tijdens de training KRACHTIG POSITIONEREN. Deze training kan in company op locatie ofwel individueel in het stijlburo (tot 10 personen).

Krachtige stappen en groei voor de medewerkers in je team? Ben jij op zoek naar een geschikte training voor één of eerdere van de medewerkers? Deze dagtraining wordt al jaren succesvol gegeven binnen bedrijven. Het effect van de dagtraining:

 • medewerkers profileren hun deskundigheid
 • versterking eigenwaarde en professioneel zelfvertrouwen
 • betere kansen bij potentiële opdrachtgevers
 • meer zichtbaarheid
 • gemotiveerde medewerkers door ze serieus te nemen in ambitie
 • aandacht besteden aan persoonlijke kracht en uitstraling heeft positief effect op imago bedrijf
 • meer werkplezier medewerker


DIRECT AANMELDEN

Informeer naar de mogelijke data van de training KRACHTIG POSITIONEREN.
Individuele aanmelding en in teamverband (in company) mogelijk.

Investering:
€ 497,00 pp groepsverband [min. 4 max. 6 personen] exclusief btw
€ 797,00 pp individueel exclusief btw

Marcella werkt met de ‘Zichtbaar Succes Methode, DISC, EQ-i 2.0, Innerlijk Kompas en Stijlcategorieën. Deze zijn leidraad voor haar programma’s waarmee je je in beweging zet, jezelf (her)ontdekt, je je krachtig voelt en dat uitdraagt.

BUDGETTEN:
Loopbaan – Vitaliteit – Outplacement – Duurzame inzetbaarheid – Ontwikkeling
Veel medewerkers weten niet dat er jaarlijks budgetten vrij gemaakt worden om nieuwe vaardigheden te leren, trainingen te volgen of voor persoonlijke coaching. Maak gebruik van de budgetten voor medewerkers.

LEES HIERONDER DE ERVARINGEN VAN
KRACHTIG POSITIONEREN VOOR TEAMS

Marcella gaf vier trainingen met het thema ‘Your performance for success’ aan medewerkers van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland.
Ze liet zien dat je niet als mens hoeft te veranderen.

Het waren stuk voor stuk interactieve, levendige en inspirerende workshops. Het doel was bewustwording van het communicatieve effect van een eerste indruk en het profileren van jezelf. Een aanrader voor iedereen die zichzelf goed wil presenteren, profileren en positioneren!
Lees meer

Rabobank Leeuwarden
Your performance for success

Het doel van de training was om de onderlinge samenwerking en de uitwisselbaarheid binnen het team te vergroten en om een professionaliseringsslag te maken. Marcella liet de deelnemers op een interactieve, inspirerende en praktische manier zien hoe zij enerzijds helemaal zichzelf kunnen zijn en anderzijds goed kunnen aansluiten bij de professionele uitstraling en positionering van het team als geheel. Zij deed dit op een zeer plezierige en respectvolle manier waardoor haar advies voor iedereen “veilig” bleef. Ik kan Marcella zeker aanbevelen aan andere organisaties. Lees meer

Gemeente Noordoost Polder
teambuilding