MARCELLA ALS SPREKER OF PRESENTATOR


scherp op details & met flair

Ik was weer erg onder de indruk van jouw energie, flair en professionele manier van presenteren.

MARCELLA ALS SPREKER
inspirerend – krachtig – sprankelend

Zoek je een inspirerende, sprankelende [keynote], energieke spreker met flair voor een in-company event, kick-off, ondernemersavond, heidedag of teambuilding? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

MARCELLA ALS PRESENTATOR
flair – vrouwelijke kracht
Zoek je een stijlvolle, krachtige en sprankelende presentator voor je (bedrijfs)event, award uitreiking of congres? Ik verdiep me in de identiteit en doel van het bedrijf of event, ben scherp op de details, doe alles met aandacht om samen een fantastisch event neer te zetten Met flair en vrouwelijke kracht geef ik een passende sprankelende invulling aan jullie evenement.

En denk je aan een hybride evenement met livestream hosting en live deelnemers?

Optionele onderwerpen interactieve presentatie:

branding & impact

de kracht van een overtuigende uitstraling

krachtig positioneren

de communicatie van kleding en uitstraling

Balans innerlijke & uiterlijke communicatie

Presentatie Internationale Vrouwendag I Uitreiking Els Veder-Smit prijs
Namens Tûmba en provincie Fryslân, samen met co-host Björn Fraser, deze bijzonder waardevolle avond mogen presenteren in de Neushoorn Leeuwarden.

Presentatie Business Queens Event Initiatiefnemers Karin Langhout-Elzinga en Marcella Andringa hebben dit geweldige event georganiseerd en gepresenteerd. Co-host Cor de Graag zorgde voor extra dynamiek.

Een uniek event voor vrouwen die werelds denken en gaan voor kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en stijl.

Het event was een magisch succes!

Spreker Empower Women Event Rotterdam
Een dynamische line-up met de sprekers van Empower Women Event. Het is hét event voor ambitieuze vrouwen. Ambitie is dat wat verbindt.

Dagvoorzitter Nationaal Congres City Marketing
“Je hebt een fijne stem. Bravo voor jouw enthousiaste sturen van de dag en bedankt voor jouw inspirerende en frisse verbindingen op de dag.”
Gemeente Leeuwarden
Presentatie Ekwadraat Leeuwarden
Als spreker heeft Marcella de medewerkers bewust gemaakt van je uiterlijke presentatie onderdeel is van je professionaliteit. En hoe je het verschil maakt en door kunt groeien naar een hoger niveau als professional en als kenniscentrum met zichtbare medewerkers.

Ladyspeaker en veilingmeester gala
“Vrouwelijke kracht fantastisch vormgegeven door Marcella stijlinspirator, onze ladyspeaker en veilingmeester tijdens het lustrum gala Ladies Circle De Friese Wouden.”