VIP-DAG DIRECT IMPACT MET PROFESSIONELE OUTFITS

voor balans innerlijk – uiterlijk – context

Een extra dimensie in je uitstraling en een boost voor je presentatie en zelfvertrouwen

Het samenstellen van de juiste outfit voor je werk is vaak lastiger dan je denkt. Je bent op zoek naar de juiste balans in uitstraling en gelegenheid. In sommige outfits voel je je meteen zekerder, sterker en dapperder. In andere outfits ben je niet jezelf en straal je niet uit hoe je gezien wilt worden en waar je voor staat. Je twijfelt of je kleding wel aansluit bij wat je wilt uitstralen. Dat maakt je onzeker.

Heb jij het idee dat er meer in zit? Zie jij jezelf wel eens terug op foto’s en dat je minder blij bent met je uitstraling? Ben jij die enthousiaste ondernemer of professional die zich goedgekleed en vol zelfvertrouwen wil presenteren? Precies zoals het bij jou past, dat wat jou uniek en zichtbaar maakt?

De VIP-dag ‘Direct impact met professionele outfits’ geeft een extra dimensie in je uitstraling en je krijgt een boost in je professionele persoonlijke presentatie. Je leert in 1 dag het effect van de eerste indruk, inzichten in de taal van kleding, hoe je je goed gekleed presenteert en jouw unieke verhaal vertelt met je kleding. Je ontdekt hoe je met verschillende elementen succesvolle outfits samenstelt voor een authentieke, krachtige en stijlvolle uitstraling. Hiermee draag je jouw persoonlijke kracht en professionaliteit uit als versneller van je eigen succes. 

Dit is net wat ik nodig had. Een krachtige impuls. Ik kan het alle twijfelaars aanraden.

Een boost voor mijn zelfvertrouwen. Het maakt dat ik me mooi en zekerder over mezelf voel. Hierdoor maak ik me tijdens mijn werk geen zorgen over mijn uiterlijk. Ik kan me alleen op mijn werk of op mijn gesprekspartner richten. Die focus maakt (zakelijke) gesprekken voor mij eenvoudiger te voeren. Lees meer

Twijfel heeft plaatsgemaakt voor weten wat ik wil en wat ik nodig heb.

Dat is nieuw voor mij. Veel krachtiger.

Dit is net wat ik nodig heb… Een krachtige impuls voor mezelf.

Lees meer

Mirjam Oosterman
Orthopedagoog/GZ psycholoog at
Cedin

Het samenstellen van de juiste outfit is vaak net dansen. Je bent op zoek naar de juiste balans. Met dansen ga je uit je comfort zone en werk je aan je balans en kracht. Net als bij het samenstellen van de perfecte combinatie met je kleding, zodat jij je krachtig voelt en zichtbaar jezelf bent? Met als resultaat balans tussen innerlijk, uiterlijk en context.

De afgelopen jaren heb ik al heel veel vrouwen geholpen met een zichtbaar succesvolle uitstraling door deze VIP-dag. Ik geef inspirerende en motiverende zetjes & de vleugels om te gaan dansen. De VIP-dag start met een voorbereidende opdracht. Dat is hét moment dat je op je startknop drukt voor een positieve boost in je uitstraling. De week erna volgt de inspirerende VIP-dag en krijg je verdiepende inzichten over de taal van kleding, zoomen we in op jouw identiteit en maak je de vertaalslag naar je uitstraling.  

TO DANCE IS TO BE OUT OF YOURSELF. LARGER, MORE POWERFUL …

Tijdens de VIP-dag doorloop je 4 stappen:

Stap 1
Je leert het effect van de 1e indruk. Je krijgt nieuwe inzichten over kledingcommunicatie.  

Stap 2
Inzoomen op jou. Beeldvorming en bewustwording van je persoonlijke kracht en wat jou (en je bedrijf) uniek maakt.

Stap 3
De 5 elementen van kleding waarmee je een outfit samenstelt.

Stap 4
Vertaling naar kleding om je optimaal te presenteren. Je leert welke uitstraling past bij jouw visuele identiteit. Je creëert balans in uitstraling met jouw unieke verhaal.

De VIP-dag is vooral geschikt voor vrouwen die:

 • rust en zekerheid uit hun kleding willen halen
 • meer uit hun uitstraling willen halen
 • twijfelen of onzeker zijn over kledingkeuzes, passend bij verschillende gelegenheden
 • willen doorgroeien
 • voor een nieuwe fase staan in hun leven of in hun carrière
 • hun deskundigheid willen uitstralen zonder afstandelijk over te komen
 • verdiepende inzichten willen in de communicatie van kleding
 • niet weten welke kleding bij hun past
 • het verschil willen maken
 • een goede eerste indruk en uitstraling willen
 • goed gekleed voor de dag willen komen met hun persoonlijke stijl
 • een beetje durf nodig hebben om uit hun comfort zone te gaan met hun uiterlijke presentatie
 • zich graag onderscheiden
 • willen investeren in hun uitstraling
 • hun bedrijf op de kaart willen zetten
 • zichtbaar willen zijn als vakvrouw

Herken je dit verlangen? Goed nieuws. Omdat ik dit vaak hoor, heb ik met zorg deze compacte, praktische en direct effectieve VIP-dag ontwikkeld. Dit is een dag speciaal voor vrouwen die een extra dimensie en boost willen geven aan hun uiterlijke presentatie en persoonlijke groei, zakelijk en privé.

Wat levert de VIP-dag nog meer op:

 • intensieve en persoonlijke aandacht van een expert
 • adviezen waar je direct mee aan de slag kunt
 • een extra dimensie aan jouw blijvende indruk en bewustwording
 • een boost in je zelfrespect omdat je het waard vindt om in jezelf te investeren
 • vergroting van je netwerk
 • een heerlijke lunch op een toplocatie in de stad
 • energie, plezier en durf!

Ben jij toe om meer uit je uitstraling te halen? Wil jij een positieve boost voor je uitstraling? Investeer in jezelf, kleed je stijlvol, krachtig en maak het verschil. Kijk direct naar de data waarop je kunt deelnemen aan de succesvolle VIP-dag. Ga deze unieke ervaring aan en investeer in jezelf!

IK INVESTEER IN MEZELF, IK MELD ME AAN

Deze VIP-dag is online & offline te boeken, ook in company op locatie.

Investering:
€ 497,00
[groepsverband maximaal 6 personen, ex btw]
€ 797,00 [individueel]

Een VIP-dag #metMarcella is het beste cadeau dat ik mezelf eerder heb gegeven. Staande voor een stap in mijn carrière was het voor mij belangrijk om letterlijk zichtbaar te worden. Ik werd door Marcella, in alle veiligheid, meegenomen, op weg naar zichtbaar succes. Marcella verstaat de kunst om, door heel goed naar je te luisteren en te kijken, je te leren op andere wijze naar jezelf te kijken. Haar enorme positiviteit en haar eerlijke feedback hebben mij flink vooruit geholpen in mijn professionele uitstraling.

Lisette de Ruigh
Directeur Keuren NVWA

Een VIP-dag is een echte aanrader voor iedere ondernemer, die waarde hecht aan professionaliteit in (kleding)stijl en bedrijfspresentatie. Marcella is een top vakvrouw, die mij bewuster heeft gemaakt van mijn stijl en de versterkende factor hiervan voor mijn succes in het (zaken)leven.

Hierdoor ben ik beter in staat om mijzelf en mijn bedrijf te presenteren, dat past en herkenbaar is voor mijn klanten.

Marcella, bedankt Super!

Ans van den Berg
Verdienstelijk

Deze nog ruwe diamant gaat haar vlakken laten shinen. Ik wil geen 13 in een dozijn type coach zijn. Ik wil een authentieke, stijlvolle uitstraling, mezelf onderscheiden en stralen.

Ik raad elke vrouw aan om jezelf in de schijnwerpers te zetten en om te shinen. Je bent het waard en er komt een ongekende energie bij je los. Lees meer

Petra Vos
eigenaar Zielewind

Voluit shinen en mijn kracht voelen. In dit traject heb ik geleerd hoe ik mijn persoonlijkheidskenmerken, wie ik ben, kan vertalen in kleding. Wat is er nu heerlijker dan voluit te shinen en mijn kracht te voelen?!

Vooral nu ik een volgende stap in mijn loopbaan aan het maken ben.
Lees meer

Hylkje Scheffers- Folkertsma
coach en opleider eigenaar Essense