Dans is de rode draad in mijn leven. Het maakt me sterker.

Wie is Marcella?

Marcella Andringa heeft een stralende persoonlijkheid, is krachtig, ondernemend, creatief en gunt anderen groei en succes. Marcella: ‘Ik heb een enorme drive om een omgeving te creëren waarin mensen zich uitgenodigd voelen het beste uit zichzelf te halen. Altijd waardevrij, met een buitengewoon groot gevoel voor stijl en oog voor detail. Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, zowel in loondienst als ook als ondernemer sinds 2008, wil ik jou faciliteren bij het laten zien waar jij voor staat.’

Marcella doet wat andere ondernemers niet doen: stijl en vrouwelijkheid in het ondernemen stoppen!

Ik ben eigenaar van het gelijknamige bedrijf Marcella, Carrière Choreograaf, Stijlinspirator, spreker met flair, presentator en winnares van de Vrouw in de Media Award Frl ’18. Je kent mij misschien ook als mede-initiatiefnemer van het Business Queens Event, project Gorgeous Grey, Leeuwarder Ondernemersprijs DeHet en vakdocent van de masteropleiding Kleding als taal.

Dans is de rode draad in mijn leven en de basis van mijn zelfvertrouwen en goede houding. Het maakt me sterker.

Ik zie mezelf als choreograaf voor persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling ontstaat buiten de comfort zone. Een choreografie wordt opgebouwd als een ruwe diamant waarbij er steeds gewerkt wordt aan het zichtbaar maken van de kern (essentie), in alle facetten voor de juiste balans. Waar het écht over gaat, is in beweging komen, durven, jezelf te omarmen en zekerder worden in de juiste stappen die je zet, met een heldere overtuigingskracht en balans. Daar is moed en energie voor nodig en is als dansen. Het heeft impact op de choreografie van je werk en leven. Ik inspireer, faciliteer en motiveer jou te laten zien waar jij voor staat.

Waarin maak ik het verschil:

  • Ik hou je een zachte spiegel voor.
  • Ik laat je (her)ontdekken wie je bent en hoe bijzonder je bent.
  • Ik activeer je innerlijke straalkracht.
  • Ik inspireer & faciliteer je bij jouw volgende stap.
  • Ik ga voor de verdieping, met oog voor detail.
  • Ik gun jou groei en succes.

Oefenen, durven, doen.

Ondernemer, Carrière Choreograaf en Stijlinspirator was ik niet altijd. Als jong meisje danste ik door het leven. Van jazzballet bij juf Nynke (van Duinen) tot stijldansen, van boogie woogie tot rock ’n roll bij Saco Velt en natuurlijk dansen bij het uitgaan. Ik was niet van de dansvloer weg te krijgen. Ik weet nog goed hoe dansen mij heeft gesterkt. Eerst zag je mij verlegen achter in de groep, bewust van mijn lengte en zoekende naar mijn houding. Juf Nynke zorgde ervoor dat ik bleef oefenen, werken aan nieuwe choreografieën, uit mijn comfort zone ging, mijn kracht en vrouwelijkheid durfde te laten zien. Met als doel dansen met je hart.

Steeds meer ging ik richting die spiegel, durfde ik mezelf te laten zien. In mijn element was ik tijdens optredens met het rock ’n roll demoteam en de optredens met de jazzballetgroep. Ik was graag zichtbaar, stond het liefst in de spotlights en ontwikkelde mezelf tot een krachtige professional en ondernemer met flair. Soms dacht ik wel eens: ‘Is het niet te overdreven? Als ik dan hoorde dat ik anderen daardoor ook zetjes en vleugels gaf, was ik gelukkig’. En nog steeds ben ik aan het oefenen bij juf Nynke, ze houdt mij scherp.

To dance is to be out of yourself.
Larger, more beautiful, more powerful.

Wat ik doe?

Mensen willen goed blijven functioneren in hun werk, werkplezier ervaren, zelfbewust zijn, gezond blijven en een sociaal leven leiden. Om daarin succesvol te zijn, zich goed te voelen en doelen te halen, is investeren in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en emotionele intelligentie enorm belangrijk geworden. Ontwikkeling vanuit de kern, van binnen naar buiten, dat is mijn focus. Gericht op zelfinzicht, profilering en groei.

Met mijn bedrijf laat ik teams, ondernemers en professionals floreren door een diepere laag aan te boren over innerlijke en uiterlijke communicatie, zichtbaarheid, gedragspatronen en persoonlijke kwaliteiten waardoor inzichten, herkenning en bewustwording ontstaat over eigen kracht en diversiteit in het team, vaste patronen en communicatiestijlen. Samen bouwen we aan een sterk team(gevoel) en zichtbaar jezelf zijn met als doel te laten zien waar je voor staat.

WELKE STAPPEN DOORLOOP JE:

STAP 1
Werken aan bewustwording & zelfkennis.
STAP 2
Een plan uitwerken waar je aan wilt werken, jouw ontwikkelpunten.
STAP 3
Werken aan je profilering en het ontdekken van je persoonlijke kracht.
STAP 4
Werken aan hoe je meer zichtbaar jezelf wordt en laat zien waar je voor staat!

Je leert hoe je jezelf naar een hoger niveau tilt. Hoe je jezelf beter op de kaart zet met je persoonlijke boodschap, positionering, kleding en presentatie. Hoe je uitdrukking kunt geven aan je gevoel en balans creëert tussen innerlijk en uiterlijk met een matchende identiteit. Hiermee zet je jezelf op de kaart en voel je je alsof je de hele wereld aan kan.

‘Ik geloof écht dat door aan jezelf te werken, te blijven oefenen, bewuster te worden van je persoonlijkheid en aandacht aan zichtbaarheid te besteden, je je krachtiger, doelgerichter en zelfverzekerder voelt. Daarmee creëer je nieuwe kansen, straal je kracht en energie uit en zorg je voor de versnelling van jouw eigen (werk)geluk. Jouw werk en je leven is één (oefen)dansvloer en je zet zelf de juiste passen.’

Sta jij ook voor een stap in je carrière, met je bedrijf of in je leven? Ik daag je uit:  ‘Investeer in jezelf, in je eigen choreografie van je werk en leven & maak het verschil! Jij ben het waard te laten zien waar je voor staat.’
Durf jij de volgende stap te zetten?

Het stijlburo is gevestigd in een oud koetshuis uit 1630 in de binnenstad van Leeuwarden. Mijn bedrijf bestaat inmiddels meer dan 12 jaar. Het is mijn missie anderen bewust te maken van hun persoonlijke kracht, te inspireren en motiveren hoe ze meer zichtbaar zichzelf worden, laten zien waar ze voor staan van binnen en van buiten.

MEER OVER MIJ LEZEN


Bijzonderheden

Project Gorgeous Grey expositie & magazine [€ 9,75]
BESTEL HIER

Award Vrouw in de Media Friesland 2018

Business Queens Event
initiatiefnemers: Karin Langhout-Elzinga & Marcella Andringa
co-host Cor de Graag