Stijlburo: bruisend creatief hart van Leeuwarden

Wie is Marcella stijlinspirator?

It’s me, Marcella Andringa, sprankelend, krachtig, energiek, creatief en ondernemend, eigenaar van Marcella stijlinspirator, spreker bij bedrijven en vakdocent aan de Masteropleiding Kleding als taal voor imageconsultants. Ik heb een enorme drive om een omgeving te creëren waarin mensen zich uitgenodigd voelen het beste uit zichzelf te halen. Ik heb een succesvol programma ontwikkeld met mijn eigen Zichtbaar Succes Methode.

Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven (advocatuur), dat ik van binnenuit ken en met mijn specialistische kennis van uiterlijke communicatie, liefde voor stijl en het versterken van zelfvertrouwen bij mensen, is mijn bedrijf een vaste waarde op het gebied van de kracht van uitstraling en zichtbaar succes.

Marcella doet wat andere ondernemers niet doen: haar stijl en vrouwelijkheid in het ondernemen stoppen!

Het stijlburo is gevestigd in een oud koetshuis uit 1630 in de binnenstad van Leeuwarden. Mijn bedrijf bestaat inmiddels meer dan 12 jaar, waarvan 9 jaar als hybride ondernemer. Het is mijn missie anderen bewust te maken van hun persoonlijke kracht, te inspireren en motiveren hoe ze hun uitstraling kunnen versterken, laten stralen en meer zichtbaar zichzelf worden.

Ik geloof écht dat door aandacht aan je uitstraling en zichtbaarheid te besteden je je krachtiger, stralender en gelukkiger voelt, creëer je kansen en zorg je voor de versnelling van jouw eigen succes. 

Stijlinspirator was ik niet altijd, lees hieronder mijn verhaal en mijn angst om mezelf te laten zien.

Mijn avontuur van creëren en spelen naar zichtbare kracht.

Als kind was ik altijd fanatiek aan het creëren en spelen. Ik had een enorme liefde voor stijl, dansen en de mens achter de mens. Ik had 2 Sindy’s met ieder een eigen identiteit en uitstraling. Maar kleine meisjes werden groot.

Ik kreeg een inspirerende baan in de zakelijke wereld. Ik hield me toen niet bezig met stijl en uitstraling, behalve bij mezelf. Ik werd vaak jonger geschat en gezien als sociaal en creatief en was niet direct zichtbaar met mijn veelzijdigheid en talent. Ik merkte dat ik door mijn uitstraling ook niet helemaal tot mijn recht kwam in mijn werk, ik had meer in mijn mars, hield mezelf klein, dat maakte me onzeker.

Ik vroeg me af: ‘Hoe kan ik nu aan de buitenkant laten zien dat ik én die slimme inspirerende ambitieuze vrouw ben die weet waar ze het over heeft én ook creatief en sociaal?’ Voor mij was het essentieel dat het innerlijk en uiterlijk in balans was. Na een opleiding tot imageconsultant, was het zaadje geplant.

Er zat een groot stuk persoonlijke angst om mezelf te durven zijn en te laten zien. Want jah, wat had ik nu te vertellen, dacht ik. Durf ik voor mijn passie en droom te gaan?

Door mezelf te laten zien, van een veilige haven in loondienst naar het ondernemersavontuur, te durven kiezen voor mijn passie, sta ik nu echt in mijn kracht.

Het was onvermijdelijk. Ik heb me aan mijn passie overgegeven, het zaadje ging groeien. Ik heb de Master Kleding als taal gedaan. Wat wil je uitstralen? Wat straalt je kleding uit? Hoe kun je innerlijk, uiterlijk en context met elkaar verbinden? Ik leerde hoe ik met mijn uitstraling aan de buitenkant kon laten zien wie ik van binnen ben en wat ik te bieden heb.

“Door een stijlvolle, krachtige en authentieke uitstraling voelde ik me zo anders ‘alsof ik de hele wereld aan kon’.

Dat gevoel gaf me kracht en door die kracht durfde ik de stap te zetten, te kiezen voor het ondernemerschap.

En dat gevoel gun ik jou ook.”

Marcella

Grijs en hip gaan heel goed samen.
Op mijn 40e voelde het kleuren van mijn haren over de top. Waar was mijn authentieke kern in mijn uitstraling? Na lang wikken en wegen koos ik ervoor om te stoppen met kleuren, ongeacht wat mijn omgeving er van vond. Want stoppen met kleuren als vrouw op je 40e doe je niet. Het voelde of alles op zijn plek viel. Hoe grijzer ik werd, hoe krachtiger en mooier ik mezelf voelde.

Het werd ook opgemerkt. Ik kreeg opdrachten waar ik alleen maar van durfde dromen. Ik heb mijn angst overwonnen. Ik heb mezelf zichtbaar gemaakt met een uitstraling waarin ik écht laat zien waar ik voor sta en wat ik in mijn mars heb. Ik heb nu een bloeiend bedrijf en ben daarnaast docent aan de Masteropleiding Kleding als taal voor image consultants.

Wil jij met mij in gesprek?
Sta jij ook voor een stap in je carrière, met je bedrijf of in je leven? Ik daag je uit:  ‘Investeer in jezelf, kleed je geweldig & maak het verschil! Jij ben het waard te laten zien waar je voor staat.’ Durf jij de volgende stap te zetten? Jouw uitstraling vertelt jouw verhaal.
#ontdekdekrachtvanuitstraling


Bijzonderheden

Project Gorgeous Grey expositie I magazine

Vrouw in de Media Award Friesland 2018