DIVE INTO DEVELOPMENT OP VLIELAND
2025

Verrijk jezelf met een krachtige impuls in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap!

Zelfinzicht
Verbinding
Groei

“TO DANCE IS TO BE OUT OF YOURSELF.
LARGER, MORE BEAUTIFUL, MORE POWERFUL.”

Ga jij mee #metMarcella om jezelf te verrijken? Om vorm te geven aan je plannen en doelen?

De DIVE 2023 was een groots succes. In 2025 wordt hij opnieuw aangeboden. Waarom? Bekijk de aftermovie.

De energie van Marcella. Vlieland is mijn favoriete eiland. Het gevoel van vrijheid, de natuurlijkheid, het pure van de zee, strand en duinen, geeft mij rust en een stukje geluk.

Het helpt me in mijn vakantie om te ontspannen. Tijdens een #workation geeft het eiland me de rust en de focus om onder andere omstandigheden te werken aan ontwikkelthema’s en stappen die ik wil zetten.

Dat gun ik jou ook. Ik deel graag mijn energie en kennis. Al jaren staat deze missie op het programma. Een combinatie van verrijking van jezelf, vergroten van zichtbaarheid, werken aan plannen én genieten van het waanzinnige eiland. Misschien ga je jezelf wel herontdekken of ga je uit je comfort zone & maak jij die DIVE?!

Ga jij mee #metMarcella naar Vlieland?

START DIVE INTO DEVELOPMENT

EQ-i 2.0 emotionele intelligentie
Emotionele intelligentie (EQ) is de sleutel naar balans tussen hoofd (ratio) en hart (emotie). Het zijn je sociale en emotionele vaardigheden en deze kun je versterken en ontwikkelen.

Werken aan emotionele intelligentie is zo waardevol voor iedereen die wil groeien, meer geluk, energie & succes wil creëren in persoonlijk en professioneel leven. Het is een fantastisch startpunt van je ontwikkeling. Voorafgaand aan deze 3-daagse breng je je EQ in kaart.

Reflectiegesprek online Met Marcella
Tijdens een zoommeeting bespreken we je EQ-profiel. Je krijgt een korte inleiding in het DIVE-model en we bespreken je persoonlijke doelen waar je aan wilt werken.

PROGRAMMA:

Dag 1 woensdag
Om 19.05 uur stap je in Harlingen aan boord. De avond start met een kennismakingsborrel met de andere deelnemers. Je overnacht 2 nachten in het unieke Loods Hotel in de Dorpsstraat.

Dag 2 donderdag
Frisse start & ontbijt. Ochtendprogramma; beeldvorming en (v)erkennen persoonlijke kracht. We gaan samen aan de slag met jouw unieke roadmap. Je gaat richting geven aan je plannen.

overheerlijke lunch op een toffe locatie

Het middagprogramma vindt plaats bij een zeer inspirerende werkplek op het eiland. We zoomen in op communicatiestijlen (DISC) en je krijgt inzicht in krachtenveld van mensen om je heen. Je gaat verder vorm geven aan je persoonlijke doelstelling met begeleiding van Marcella.

diner

Avondprogramma; boeiende spreker met ondernemersverhaal en bijzondere verrassing.

Dag 3 vrijdag
Sportieve start en ontbijt. Op deze dag werk je aan je zichtbaarheid, positionering en presentatie. Je schrijft, met begeleiding, op basis van de input van dag 2 jouw unieke verhaal of boodschap in een krachtige pitch.

Je werkt aan het perfecte plaatje. Tips ontvang je van een professioneel fotograaf van het eiland. Op deze dag heb je ook tijd om zelf in te vullen. Het juiste beeld vastleggen, thee drinken, langs het wad lopen, niets doen, mijmeren, sparren of shoppen in de mooiste boetieks voor het versterken van je uitstraling met een goede outfit behoren tot de opties. Je bent tenslotte je eigen visitekaartje en ambassadeur. Overal en altijd.

lunch

Presentaties roadmaps en unieke verhalen met flair van iedere deelnemer.

Wat neem je mee? Waar ga je mee verder? Korte terugblik. Om 16.50 uur stap je op de boot terug vol inspiratie, nieuwe ervaringen en energie.

STEL JE EENS VOOR DAT JE ….

 • jezelf verrijkt;
 • gelooft in je eigen kracht;
 • je interpersoonlijke vaardigheden versterk;
 • concreet werkt aan je plannen;
 • nieuwe inzichten krijgt;
 • je doelstellingen voor 2024 helder hebt;
 • je eigen roadmap maakt;
 • je verhaal vorm geeft in een pitch;
 • investeert in jezelf;
 • het perfecte plaatje hebt voor je plannen;
 • een professionele foto krijgt van jezelf voor je profiel;
 • uit je comfort zone gaat en verder kijkt dan je durft;
 • mee gaat met deze unieke exclusive aangevuld met eiland specialiteiten;
 • echt even tijd neemt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • met een frisse blik en nieuwe inzichten weer vol energie aan de slag gaat;
 • werkt aan je werkgeluk en welbevinden;
 • en dat alles Met Marcella op Vlieland?

WAT VOEL JE DAN? ENERGIE, BEWEGING EN (ZELF)VERTROUWEN

Driedaagse training DIVE INTO DEVELOPMENT OP VLIELAND
Deze DIVE wordt in 2025 weer aangeboden. Wil je zeker zijn van een plek, stuur me alvast een bericht, dan word je als eerste geïnformeerd als de datum bekend is.*

* inclusief bootticket, 2 hotelovernachtingen, fiets, lunches, diner, borrels, twee trainingsdagen, reflecties, unieke verrassingen, toolkit DIVE INTO DEVELOPMENT, werkmateriaal, fantastische eilandbeleving, inspirerende mensen onder begeleiding van professionals.

Zet jij de volgende stap Met Marcella op Vlieland? Niet met één been, maar met twee benen vooruit!
Doel van deze 3-daagse: Werken aan je plannen en het verrijken van jezelf, je zet direct concrete stappen. Ik kijk er naar uit met je te mogen samenwerken om jou die zet te geven in ontwikkeling en groei.
Voel jij dat je wel een zetje kunt gebruiken en YES, I DARE TO DIVE’ wilt zeggen? Meld je dan direct aan.

Ps Tijdens het programma zijn er twee trainers die je begeleiden, diverse reflectiemomenten en staan er te gekke, ontspannende en inspirerende verrassingen op het programma. Wijzigingen in het programma kunnen voorkomen als de 3-daagse DIVE INTO DEVELOPMENT hierdoor nog waardevoller wordt.