LAAT JIJ ZIEN WAAR JE VOOR STAAT?

Je kunt een mooie boodschap hebben, als je het niet laat zien, weet niemand het.

Herken je je hierin?

Ik wil meer zelfvertrouwen. Ik wil me zelfverzekerd, energiek en krachtig voelen. Stralend.
Ik wil er staan met impact.

Ik weet dat er meer in zit. Ik wil zichtbaar mezelf zijn en laten zien wat ik te bieden heb. Balans tussen innerlijk en uiterlijk.
Ik wil zichtbaar zijn.

Ik wil me optimaal presenteren en een uitstraling die écht voor mij werkt. Voor mijn carrière en mijn (bedrijfs) doelen.
Ik wil vooruit.

Om me heen zie ik vrouwen met veel in hun mars, ze zijn deskundig in hun vak, hebben een prachtig verhaal, maar maken het niet zichtbaar met hun innerlijke en uiterlijke communicatie. Ze zijn bescheiden, zijn onbekend met hun eigen toegevoegde waarde, zoekende naar een eigen stijl en toch wel onzeker. Ze missen ‘straalkracht.’ Als je ergens goed in bent, een inspirerende (bedrijfs)boodschap of mooie droom hebt en het niet uitdraagt, weet niemand het.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw wil stralen, gehoord en gezien wil worden, privé en in werk door (potentiële) opdrachtgevers, relaties, klanten en collega’s. Het gaat om innerlijke en uiterlijke balans. Uitstraling en kleding kan daarbij een belangrijk rol spelen. Kleding wordt te vaak nog gezien als noodzakelijk en oppervlakkig. Terwijl kleding een enorme gelaagdheid heeft, net zoals mensen heel veel lagen in hun persoonlijkheid hebben.

Our clothes tell a story. They reflect our personality and what’s important to us.

De programma’s zijn een effectieve manier om je persoonlijkheid te versterken en een onuitwisbare indruk achter te laten. Het heeft ook impact op jezelf, om vertrouwen in jezelf te voelen, zodat je je vol zelfvertrouwen optimaal kunt presenteren. Het is zelfs een versneller voor het bereiken van je doelen. Kortom, zichtbaar jezelf zijn van binnen naar buiten is zoveel meer dan alleen noodzakelijk, mooi, comfortabel, stijlvol of volgens de laatste mode. Tenminste… dat kan het zijn. In sommige gevallen is kleding een dilemma. En ook daar help ik je bij.

Hoe doe ik dat?

Ik help je met mijn trainingen en programma’s, inspiratieblogs, artikelen, vlogs en gratis e-book Stijlvol Zichtbaar voor meer impact. En via VIP-dagen, het diamanten programma, workshops, lezingen en interactieve presentaties.

En ben je een imageconsultant, kledingcoach, stylist of heb je een kledingwinkel en je wilt je kennis verdiepen op het gebied van communicatie van kleding en uitstraling? Ik leer je werken met het effectieve award winnende systeem Kleding als taal – De Stijlcategorieën.


Mensen inspireren, een goed gevoel geven, vertrouwen in zichzelf
en energie geven is de kern van mijn werk.