VERTELT JE UITSTRALING JOUW VERHAAL?

Je kunt een mooie boodschap hebben, als je het niet laat zien, weet niemand het.

Om me heen zie ik vrouwen met veel in hun mars, ze zijn deskundig in hun vak, hebben een prachtig verhaal, maar maken het niet zichtbaar in hun uitstraling. Ze zijn bescheiden, zoekende naar een eigen stijl en toch wel onzeker. Ze missen ‘glanskracht.’ Als je ergens goed in bent, een inspirerende (bedrijfs)boodschap of mooie droom hebt en het niet uitdraagt, weet niemand het.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw wil stralen, gehoord en gezien wil worden, privé en in werk door (potentiële) opdrachtgevers, relaties, klanten en collega’s. Kleding kan daarbij een belangrijk rol spelen. Kleding wordt te vaak nog gezien als noodzakelijk en oppervlakkig. Terwijl kleding een enorme gelaagdheid heeft, net zoals mensen heel veel lagen in hun persoonlijkheid hebben.

Our clothes tell a story. They reflect our personality and what’s important to us.

Het is een effectieve manier om je persoonlijkheid te versterken en een onuitwisbare indruk achter te laten. Het heeft ook impact op jezelf, om vertrouwen in jezelf te voelen, zodat je je vol zelfvertrouwen optimaal kunt presenteren. Het is zelfs een versneller voor het bereiken van je doelen. Kortom, kleding is zoveel meer dan alleen noodzakelijk, mooi, comfortabel, stijlvol of volgens de laatste mode. Tenminste… dat kan het zijn. In veel gevallen is kleding een dilemma. En daar help ik je bij.

Maar hoe doe ik dat?
Ik help je met mijn inspiratieblogs, artikelen, vlogs en gratis e-book Stijlvol Zichtbaar voor meer impact. En via VIP-dagen, het 3-maandenprogramma, (online)trainingen, workshops, lezingen en interactieve presentaties.

En ben je een imageconsultant, stylist en je wilt je kennis verdiepen? Ik leer je werken met het effectieve award winnende systeem Kleding als taal – De Stijlcategorieën.

Mensen inspireren, een goed gevoel geven, vertrouwen in zichzelf
en energie geven is de kern van mijn werk. 
Laat zien waar jij voor staat programma

Twee keer per jaar start ik het exclusieve Marcella stijlinspirator programma ‘Laat zien waar jij voor staat’. Dat is echt de diamant van mijn werk. In slechts 3 maanden verfijn en optimaliseer je je uiterlijke presentatie, laat je aan de buitenkant zien wie je van binnen bent en word je meer zichtbaar jezelf. Je gaat jouw persoonlijke verhaal laten zien aan de wereld met een krachtige, authentieke en stijlvolle uitstraling. Door authentiek te zijn maak je het verschil, trek je mensen aan, straal je. In volle glorie, juist door zichtbaar jezelf te zijn.

Geweldige brandingfotoshoot

Als kroon op het programma, ga je shoppen voor succestoppers op één van de hotspots, krijg je een geweldige fotoshoot met een professionele brandingfotograaf, zodat je ook online een onvergetelijke boodschap uitstraalt.

En vind je 3 maanden te lang, maar je bent toe aan een krachtige impuls in je uitstraling en presentatie? Kijk waar ik je mee kan helpen.