LAAT ZIEN WAAR JIJ VOOR STAAT

GA VOOR ZICHTBAAR SUCCES, ZELFVERTROUWEN & GROEI

Herken je je hierin?

Ik wil meer zelfvertrouwen. Ik wil me zelfverzekerd, energiek en krachtig voelen. Stralend. Ik wil er staan met impact.

Ik weet dat er meer in zit. Ik wil laten zien wat ik te bieden heb. Balans tussen binnen- en buitenkant. Ik wil zichtbaar zijn.

Ik wil me optimaal presenteren en een uitstraling die écht voor mij werkt. Voor mijn carrière en mijn doelen. Ik wil vooruit.

Ben jij een zelfbewuste vrouw die durft te groeien? Zet jij de volgende stap? Wil jij je ontwikkelen en werken aan persoonlijk leiderschap? Bewuster worden van je eigen waarde, stralen en zichtbaar jezelf zijn?

Dan is dit diamanten 3 maandenprogramma perfect voor jou! Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf en je persoonlijke kracht, je communicatiestijl, je ontdekt je DISC profiel en leert over de taal van kleding en uitstraling. Je ontdekt welke stijl bij je past en eindelijk weet je kleding te kiezen die jouw werk en persoonlijkheid ondersteunt. Waarin je gezien of gehoord wordt. Meer zichtbaar bent. En ben je ondernemer, dan zoomen we in op jouw visie en missie. Als ’top of the bill’, straal jij in the spotlights van een echte branding fotoshoot.

SPECIAAL VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS EN PROFESSIONALS DIE MEER IMPACT WILLEN, ZICHTBAAR WILLEN ZIJN EN WILLEN LATEN ZIEN WAAR ZE VOOR STAAN.

WEG MET DIE BESCHEIDENHEID, LAAT ZIEN WAAR JIJ VOOR STAAT.

Aan welke stappen ga je werken:

Zelfinzicht – persoonlijk leiderschap
In deze training ontdek en ervaar je je persoonlijke kracht, krijg je nieuwe inzichten over uiterlijke en innerlijke communicatie. Je ontdekt de kracht van kleding op jezelf en op je uitstraling.

Profilering – boost in zichtbaarheid
Vervolgens leer je je identiteit zichtbaar te maken in je uitstraling. Dat versterkt niet alleen je uitstraling, maar ook je zelfvertrouwen. Je gaat jezelf niet wegcijferen, maar laten zien. Dat voelt krachtig.

Groei – showcase your brand
Dat gevoel van kracht gun ik jou van harte. Dat helpt je jezelf te profileren, jezelf op de kaart te zetten, uit je comfort zone te gaan en verder door te groeien. Te laten zien waar je voor staat. Want jij gaat je podium pakken!

Dit programma is speciaal voor jou als ….

 • je weet dat er meer in zit
 • je impact wilt maken
 • je je bescheidenheid wilt overwinnen
 • je weet wat je wilt uitstralen, maar niet weet HOE
 • je niet weet of je uitstraling nog wel aansluit bij je wat je wilt uitdragen
 • je de volgende stap wilt maken  
 • je je niet durft te laten zien, je voelt je niet zelfverzekerd en blijft op de achtergrond.
 • je wilt meer je podium pakken en gezien worden
 • je wilt innerlijke en uiterlijke balans
 • je niet weet hoe je je kunt onderscheiden en profileren
 • je meer aandacht aan jezelf wilt besteden.
 • je wilt laten zien wat jouw impact is
 • het tijd is jezelf op de kaart te zetten en te laten zien waar je voor staat!

Persoonlijke kracht
Soms is moed nodig om uit je comfortzone te gaan. Je comfortzone is de onzichtbare ruimte waarin jij leeft, danst, werkt en kleedt. Het is veilig, maar je remt daarmee jezelf. Je ontdekt je eigen kracht en talent.

Werken aan je doelen
Ben jij ambitieus, nieuwsgierig en je wilt groeien? Je leert alles over hoe je je optimaal presenteert als vrouwelijke ondernemer, professional of leidinggevende, zodat je je verder ontwikkelt. Met de focus op je eigen doelen.

Krijg dat fantastische gevoel
Ik wil dat jij goed, mooi en krachtig voelt. Het fantastische gevoel alsof je de hele wereld aan kunt! Jij maakt impact en het verschil.

Er was weinig verschil tussen werk en vrije tijd. Kleding moest vooral lekker zitten. Ik wilde echter uitstralen dat ik wat te vertellen heb. Dat ik dingen weet, maar ook dat ik een bepaalde persoonlijkheid heb. Dat sprak mijn kleding nog niet voor me uit. En daarmee deed ik mezelf tekort. Een opsteker, eindelijk sluiten binnen -en buitenkant op elkaar aan! Ik ben zichtbaar!
Lees meer

Katrina Suls
advocaat

Ik zocht een uitstraling die past bij mijn leidinggevende functie. Ik combineerde setjes kleding naar mijn eigen inzichten, maar voelde niet de bekrachtiging van de kleding die ik wenste. De juiste kledingkeuze maakt dat ik mijzelf sterker en krachtiger voel. Ik ben nu een tijdje onderweg en merk dat mijn zelfvertrouwen gegroeid is. Nu ben ik diegene wat ik uitstraal, hiervoor matchte dit niet met elkaar. Lees meer

Margo
directeur basisschool

Power Programma

Dag 1
innerlijk & context
Inzoomen op jou. Inzicht in je communicatiestijl en gedragspatronen middels de DISC. Je ontvangt je eigen DISC-profiel. Beeldvorming en bewustwording van je persoonlijke kracht en wat jou uniek maakt. Je onderzoekt je gouden topics voor een persoonlijke stijl én werkt aan je eigen choreografie van je werk en leven.

Je leert hoe kleding communiceert. Je krijgt uitleg over de Zichtbaar Succes Methode en de 5 elementen van kleding waarmee je een outfit samenstelt. Je maakt je unieke ondernemers- of functiekompas door in te zoomen op je missie en visie.

Online via zoom
persoonlijke vragen & context
We bespreken al je vragen. We gaan in gesprek over jouw garderobe, je uitstraling in werk, welke kleding aansluit bij welke gelegenheid, hoe kleding doelen ondersteunt.

Dag 2
uiterlijk
Je ontdekt hoe je met contrast je uitstraling kunt versterken en welke mooiste kleuren jouw uitstraling flatteren en welke modellen kleding bij jouw figuur passen.

Digitaal stappenplan
garderobe
Je ontvangt het digitale stappenplan ‘Meer overzicht en balans in je garderobe voor rust én inspiratie.’

Online via zoom
persoonlijke vragen & doorspreken dag 3

Dag 3
trefzeker en uniek op de foto
Op deze dag valt alles samen. Je gaat jouw human brand uitdragen. Je gaat shoppen voor succestoppers op één van de hotspots van de stad.
Je krijgt een touch-up hair & make-up. En als kers op de taart leggen we jou uniek en trefzeker vast tijdens een fantastische fotobeleving te gebruiken voor je LinkedIn profiel en/of website.


Je kunt maar één keer een onweerstaanbare eerste indruk maken. Het is de kunst om jouw verhaal en eigenheid zichtbaar te maken online en offline. Daarom leggen we jou uniek en trefzeker vast op beeld tijdens een fantastische fotobeleving. Deze foto’s kun je perfect gebruiken voor je website en al je uitingen op social media.

Je krijgt persoonlijke begeleiding en ontvangt 2 individuele zoomgesprekken. Je krijgt feedback, een stok achter de deur en inspiratie om snel resultaten te bereiken. Hierdoor groei je door naar het volgende niveau. Tijdens de eerste bijeenkomst ontvang je het werkboek met alle inzichten en informatie. 

HET GEHEIM VAN EEN STRALENDE UITSTRALING?
ZELFVERTROUWEN

Zet jij de volgende stap? Investeer in jezelf, breng jouw persoonlijke kracht in beeld, kleed je geweldig & maak het verschil! Jij bent het waard te stralen en zichtbaar te zijn.

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, met je bedrijf, je leven? Met een blik gericht op het doel en dromen duidelijk voor ogen?

IK MELD ME AAN EN KRIJG:

 • DISC-profiel
 • 12 weken inspiratie, motivatie, empowering en advies
 • je haalt het beste uit jezelf
 • bewustwording van je persoonlijke kracht
 • je leert je eigen taal van kleding en uitstraling spreken
 • verdiepende inzichten over kledingcommunicatie
 • heel veel inzichten

 • je leert waar de valkuilen zitten in uitstraling
 • en hoe je eenvoudig jezelf optimaal presenteert
 • met 3 live dagen
 • persoonlijk advies & coaching
 • digitaal stappenplan voor je garderobe
 • mix & match werkbladen
 • fotoshoot en shoppen op één van de hotspots

Het gaat over veel meer dan een mooi outift. Dit gaat over jou, jij in je kracht. Stralend, krachtig en goed gekleed! een cadeau dat je iedere dag en bij elke gelegenheid kunt uitpakken!