MEER ZICHTBAARHEID ALS WAARDEVOLLE PROFESSIONAL & EEN PLAN

Jannemarie Frowijn nam contact met me op. Ze heeft een druk en succesvol bedrijf en wilde een stap maken. Ze zou graag een plan hebben en van vakmanschap naar leiderschap gaan. Daarbij had ze veel miskopen en zat vast in oude patronen. Haar doel was meer zichtbaarheid en zich voelen als een waardevolle professional maar het ook uitdragen. Ze gunde zichzelf een cadeau, een VIP-dag bij Marcella!

Wauw, een echt cadeau dat mijn verwachtingen zelfs overtrof.

Ik heb genoten van liefdevolle doch professionele aandacht van ‘vakvrouw Marcella’. We hebben gelachen én er was ruimte voor een serieuze noot. Alles mooi in balans. Vóór ik bij Marcella de VIP-dag heb gevolgd besteedde ik niet veel aandacht aan mijn uitstraling en presentatie. Toch was er altijd wél dat knagende gevoel… je moet immers toch iets aan trekken iedere dag weer.

Door een aantal miskopen die ik in de kast had hangen en een stuk onzekerheid daarover werd ik met de neus op de feiten gedrukt: dit moet en kan anders. Ik wilde mezelf voelen als professional en het uitdragen. Ik had een duidelijke missie en een unieke expertise. En…. Dat het ook nog leuk zou worden… kon ik niet vermoeden.

Nu sta ik met plezier de avond van tevoren (jaja) stil bij wat ik aan ga doen, wat ik uit wil stralen en soms zelfs al even eerder (bijvoorbeeld voordat ik een lezing geef).

Inzoomen op mezelf, op mijn kwaliteiten, het ontdekken van mijn gouden topics geven mij nieuwe inzichten in mijn persoonlijke kracht en hoe ik deze kan vertalen naar mijn uitstraling voor diverse situaties. De juiste combinatie van mijn outfit en make-up en sieraden maken dat ik mij GOED voel en STERKT mij in mijn boodschap.

Omdat ik met dieren werk (vooral met honden en soms ook op de grond bij ze ga zitten) moet het altijd wel praktisch blijven. Nooit gedacht dat praktisch ook vrouwelijk en professioneel kan zijn. Ik heb echt een stap gemaakt hierin.

Marcella maakt jezelf krachtig in het nemen van beslissingen. Je kunt na een VIP-dag zelfstandig verder met keuzes maken doordat je genoeg bagage hebt gekregen in materialen en inzichten in jezelf en je ondernemerschap.

Nogmaals heel hartelijk dank Marcella!
Wellicht tot een volgende keer voor een andere uitdaging 😊

Jannemarie Frowijn
Hondenosteopaat