IK BEN OP ZOEK NAAR DE WAUW-FACTOR

“Voordat ik het traject ‘Kleding als taal’ deed bij Marcella wist ik al welke kleuren en modellen bij mij pasten. Ik had me hier al vaker in verdiept. Toch had ik het idee, dit ben ik niet meer, dit kan leuker en beter, maar hoe? Er moet toch meer mogelijk zijn met minder? En dat is ook zo.
 
In dit traject heb ik geleerd hoe ik mijn persoonlijkheidskenmerken, wie ik ben, kan vertalen in kleding. Hoe gaaf is dat ?! Het praktisch toepassen is nog wel een dingetje. Ik ben nog wel eens voorzichtig en terughoudend maar wat is er nou heerlijker dan voluit te shinen en mijn kracht te voelen?! Vooral nu ik een volgende stap in mijn loopbaan aan het maken ben.
 
Ik kan dit traject aanraden aan wie geniet van schoonheid en houdt van de taal van kleding: 1. Om te leren hoe je kunt laten zien wie je bent 2. Professionaliteit herkend wordt aan hoe je jezelf laat zien 3. Omdat het gaaf is om hier eens alle aandacht voor te hebben;
 
Marcella is voor mij een wandelend visitekaartje van wat zij doet. Wat een hartelijke en sprankelende vrouw en super creatief. In haar aanpak zat een prettige mix van het volgen van een programma en het inspelen op mijn doelen en vragen. Met de feedback die ik kreeg op de opdrachten is ze tactisch, respectvol, eerlijk en duidelijk. Met alle kennis en inspiratie die ik heb opgedaan kan ik voorlopig vooruit.”

Na het traject kreeg ik nog een aantal foto’s van Hylkje in prachtige outfits waarin ze zich sterk, elegant, puur voelde. En met pit 😉

Als je haar zult ontmoeten, ben jij vast ook onder de indruk van haar Wauw-factor.

Hylkje Scheffers-Folkertsma
coach en opleider
Essense Eindhoven