IK WIL GEEN 13 IN EEN DOZIJN TYPE ZIJN

De VIP-dag is een cadeau aan mijzelf. Ik wist niet zo goed wat te verwachten. Ik wist zeker en voelde het gewoon dat dit deze dag mij zelfvertrouwen ging geven om te gaan staan en stralen als een professional.

Het allergrootste inzicht kwam toen ik in de stoel zat en jij het effect van kleuren, vormen en stoffen zichtbaar maakte. Verbijsterend welke impact dit direct heeft op je uitstraling en zeker ook op hoe jij je voelt. Dat had ik nog nooit zo ervaren. Er kwam direct een energie los! Geweldig. Ik zie mijzelf nog zitten op de stoel en die ervaring hebben.

Voorheen kleedde ik mij zonder plan. En na de VIP-dag kies ik bewust. Waar ga ik naar toe, wat wil ik uitstralen, wat is het doel? Bewust kiezen.

Door COVID-19 is het veel online werken. Daar kreeg ik van een groep terug. Je straalt en wat staat deze kleur je goed.

Ik raad elke vrouw aan om jezelf in de schijnwerpers te zetten en om te shinen. Je bent het waard en er komt een ongekende energie bij je los.

‘Marcella, je kijkt en luistert echt. Je bent integer en bent echt op zoek naar de innerlijke vrouw. Door jouw ervaring heb jij dat al gezien voordat je het zelf weet. Je hebt een prachtige energie, je stelt je open zodat je je heel erg op je gemakt voelt. Dat shoppen was echt geniaal, zo fijn. Zo kon ik direct de vertaling zien naar de uitstraling en bleef het niet bij theorie.

De samenwerking was zo fijn! Je hebt me echt geïnspireerd op een respectvolle manier.

Dank je wel Marcela voor deze bijzondere dag. De map ligt op tafel. Deze nog ruwe diamant gaat haar vlakken laten shinen.

Petra Vos
coach en baken voor zorgprofessioals
Zielewind

deelnemer VIP-dag ‘Direct Impact met professionele outfits