MEER OVERZICHT EN BALANS IN JE KLEDINGKAST

voor rust én inspiratie

Een duurzame garderobe begint met een georganiseerde kledingkast.

Vind jij een duurzame garderobe belangrijk? Wil jij overzicht in je kledingkast? En je kledingkast optimaliseren? Zoek je inspiratie voor het samenstellen van prachtige outfits? START DIRECT met de eenvoudige en effectieve methode voor jouw persoonlijke duurzame garderobe.

Het is het super waardevolle stappenplan ‘Meer overzicht en balans in je kledingkast voor rust én inspiratie’. Het is geen standaard methode, maar het is een digitaal stappenplan met werkbladen, waarbij je zelf aan de slag gaat met de onderwerpen die jou op dat moment bezighouden. Je doorloopt de stappen in je eigen tempo, op jouw eigen tijd, wanneer je maar wilt. Je kunt het stappenplan starten, even aan de kant leggen en weer oppakken. Het is speciaal voor jou ontwikkeld!

Stap 1
Detox je kledingkast
Stap 2
Ontdek de parels en basics in je kast
Stap 3
Word bewust van je leefstijl
Stap 4
Creëer je eigen kledingcapsule
Stap 5
Shop je succestoppers & missing items

Combineren kun je leren

Ik leg je duidelijk uit hoe je je kast kunt detoxen en hoe je je bewust wordt van jouw leefstijl. Je krijgt inzicht in de verhouding tussen werk en vrije tijd, zodat je je garderobe daar goed op aan laat sluiten.

Je ontdekt de parels en basics in je kast en hoe je deze items met elkaar kunt combineren voor mooie outfits. Mixen & matchen met je eigen garderobe is soms lastig. Een kledingcapsule kan je daarbij helpen.

Bedenk dat een kledingkast met alleen basics niets vertelt over jouw persoonlijke stijl. De parels maken het verschil. Echt waar! Het stappenplan geeft je tools, inspiratie, inzichten en werkbladen, maar jij drukt op de startknop. Ben jij toe aan een duurzame garderobe? BESTEL DIRECT deze mooie methode voor rust én inspiratie.