MASTERCLASS STIJLVOL ZICHTBAAR

Weg met die onzekerheid. Express your charm!

UNIEKE MASTERCLASS
‘STIJLVOL ZICHTBAAR’

zaterdag 7 mei 2022


Jouw persoonlijke stijlavontuur naar outfits waarin jij je goed, stijlvol en zelfverzekerd voelt.

SPECIAAL VOOR VROUWELIJKE ONDERNEMERS EN PROFESSIONALS DIE WORSTELEN
MET HUN UITERLIJKE PRESENTATIE EN ZICHTBAARHEID.

Weg met die onzekerheid. Express your charm!

Veel vrouwen worstelen met hun uiterlijke presentatie en kleding. Welke kleding past bij mij en mijn werk? Hoe kan ik me goed, stijlvol en zelfverzekerd voelen in mijn kleding? Hoe kan ik mezelf optimaal presenteren? Klopt mijn kleding bij wat ik wil uitstralen?

In de afgelopen jaren heb ik honderden vragen gekregen van vrouwen en heb ik ze kunnen helpen aan een stuk zelfvertrouwen en een stijlvolle uitstraling met kleding die heel mooi aansluit bij hun persoonlijkheid en ambitie. Op basis van de worstelingen waar vrouwen mee zitten en met mijn expertise als stijlinspirator heb ik een buitengewoon inspirerende Masterclass ‘Stijlvol Zichtbaar’ ontwikkeld.

Masterclass Stijlvol Zichtbaar

Deze Masterclass helpt jou om de eerste stap te zetten naar meer zichtbaarheid met de juiste outfits. Je gaat werken aan je uiterlijke presentatie en welke kleding bij jou past.
 
De Masterclass ‘Stijlvol Zichtbaar’ staat geheel in het teken van jouw unieke uitstraling en hoe je je stijlvol zichtbaar kunt kleden voor meer zelfvertrouwen en het uitstralen van je persoonlijke charme.

De mooiste versie van jezelf is essentieel.
Wat leer je in deze Masterclass?

  • Bewustwording van de impact van de eerste indruk.
  • Het communicatieve effect van kleding beter in te schatten.
  • Met meer gemak kledingkeuzes maken die je professionaliteit ondersteunt.
  • Hoe je met kleding én jezelf kunt blijven én je uitstraling kunt versterken.
  • Je eerste stap naar de mooiste versie van jezelf.
  • Een frisse blik op je eigen garderobe.
  • Hoe je zelfvertrouwen kunt halen uit je kleding.
De Masterclass bestaat uit 3 delen:

De voorbereiding

Hoe wil jij je voelen in je kleding? In aanloop naar de Masterclass krijg je een vragenlijst van mij. Je gaat je voorbereiden op de Masterclass en je stuurt mij alvast de antwoorden op vragen zoals: Hoe wil jij je voelen in je kleding? Wat zou je uit willen stralen? Wat vind je spannend en waar loop je tegenaan? Hoe zou je zichtbaar willen zijn? Deze vragen zorgen ervoor dat je goed voorbereid deelneemt aan de Masterclass, zodat je het optimale eruit haalt!

De Masterclass Stijlvol Zichtbaar

In één dagdeel krijg je hét zetje om uit je comfort zone te gaan en te werken aan je uiterlijke presentatie met kleding die écht bij jou past. De Masterclass ‘Stijlvol Zichtbaar’ staat geheel in het teken van jouw unieke uitstraling en hoe je je stijlvol zichtbaar kunt kleden voor meer zelfvertrouwen en het uitstralen van je persoonlijke charme.  

De Follow-up 

Werken aan je uitstraling in de praktijk. Tijdens de laatste stap ga je alle informatie inzetten in je eigen garderobe. Je krijgt een praktische hand-out, zodat je hiermee aan de slag kunt. MELD MIJ AAN

Programma
9.00 – 12.00 uur
live in het Stijlburo

Welkom en kennismaking

De bizarre eerste indruk

‘Stijl Succes Formule’

Communicatie van kleding online & offline

Persoonlijk tips & tops

De taal van contrast en kleur

Ontdek de kracht van kleding op je uitstraling en zichtbaarheid!

Tja en dan? Of Hoe dan?

Express your charm, be visible & sparkle

Uiteraard met een toost om het sprankelend af te sluiten. Je bouwt aan je eigen stijl en uitstraling. Speciaal voor vrouwen die twijfelen over hun uiterlijke presentatie.

Draag zelfvertrouwen. Dat is uiterst modieus.

Tijdens de masterclass is er plek voor maximaal 8 personen en gaat door bij minimaal 3 personen. Mocht je je alvast willen aanmelden voor één deze datum? Mail dan mij direct. De Masterclass ‘Stijlvol Zichtbaar’ staat geheel in het teken van jouw unieke uitstraling en hoe je je stijlvol zichtbaar kunt kleden voor meer zelfvertrouwen en het uitstralen van je persoonlijke charme.  

Stap uit je hoofd en meld je aan!

DOE MEE MET DEZE MASTERCLASS VOOR SLECHTS € 147,00 exclusief 21% btw.

Trek voor de Masterclass je mooiste outfit aan. 

Het kan je favoriete outfit zijn voor belangrijke afspraken op je werk. Het kan een zakelijke jurk zijn voor je werk die je ooit hebt gekocht, waarin je je mooi voelt, maar nooit durft te dragen.

Of een outfit die je helemaal te gek vindt, uit je comfort-zone is, en waar je heel veel complimenten over krijgt.

Welke parel haal jij uit je kast?