MEER OVER MARCELLA

Mijn avontuur van creëren en spelen naar zichtbare kracht.

Als kind was ik altijd fanatiek aan het creëren en spelen. Ik had een enorme liefde voor stijl, dansen en de mens achter de mens. Ik had 2 Sindy’s met ieder een eigen identiteit en uitstraling. Maar kleine meisjes werden groot.

Ik kreeg een inspirerende baan in de advocatuur. Ik hield me toen niet bezig met innerlijk, stijl en uitstraling, behalve bij mezelf. Ik werd vaak jonger geschat en gezien als sociaal en creatief en was niet direct zichtbaar met mijn veelzijdigheid en talent. Ik merkte dat ik door mijn uitstraling ook niet helemaal tot mijn recht kwam in mijn werk, ik had meer in mijn mars, hield mezelf klein, dat maakte me onzeker.

Ik vroeg me af: ‘Hoe kan ik nu aan de buitenkant laten zien dat ik én die slimme inspirerende ambitieuze vrouw ben die weet waar ze het over heeft én ook creatief en sociaal?’ Voor mij was het essentieel dat het innerlijk en uiterlijk in balans was. Door diverse opleidingen waren de zaadje geplant.

Er zat een groot stuk persoonlijke angst om mezelf te durven zijn en te laten zien. Want jah, wat had ik nu te vertellen, dacht ik. Durf ik voor mijn passie en droom te gaan?

Door mezelf te laten zien, van een veilige haven in loondienst naar het ondernemersavontuur, te durven kiezen voor mijn passie, sta ik nu echt in mijn kracht.

Het was onvermijdelijk. Ik heb me aan mijn passie overgegeven, de zaadjes gingen groeien. Ik heb de Master Kleding als taal gedaan, een coachingsopleiding DISC en EQ-i 2.0 emotionele intelligentie voor innerlijke en uiterlijke balans. Wie ben je? Wat zijn je kwaliteiten? Wat is je communicatiestijl? Wat wil je uitstralen? Wat straalt je kleding uit? Hoe kun je innerlijk, uiterlijk en context met elkaar verbinden? Welke sociaal emotionele vaardigheden wil je verder ontwikkelen? Ik leerde hoe ik met mijn uitstraling aan de buitenkant kon laten zien wie ik van binnen ben en waar ik voor sta.

Die kennis geef ik nu door om zelfinzicht te vergroten van mensen, balans te creëren tussen innerlijk en uiterlijk, inzicht te krijgen in anderen en handvatten om mee te nemen in de reis van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

catie.

“Door bewust te zijn van mijn persoonlijke kracht met een stijlvolle, elegante en authentieke uitstraling voelde ik me zo anders ‘alsof ik de hele wereld aan kon’.

Dat gevoel gaf me lef en daardoor durfde ik de stap te zetten, te kiezen voor het ondernemerschap.

En dat gevoel gun ik jou ook.”

Marcella

Grijs en hip gaan heel goed samen. Ook de grijze haren hebben me sterker gemaakt.
Op mijn 40e voelde het kleuren van mijn haren over de top. Waar was mijn authentieke kern in mijn uitstraling? Na lang wikken en wegen koos ik ervoor om te stoppen met kleuren, ongeacht wat mijn omgeving er van vond. Want stoppen met kleuren als vrouw op je 40e doe je niet. Het voelde of alles op zijn plek viel. Hoe grijzer ik werd, hoe krachtiger en mooier ik mezelf voelde.

Het werd ook opgemerkt. Ik kreeg opdrachten waar ik alleen maar van durfde dromen. Ik heb mijn angst overwonnen. Ik heb mezelf zichtbaar gemaakt met een uitstraling waarin ik écht laat zien waar ik voor sta en wat ik in mijn mars heb. Ik heb nu een bloeiend bedrijf, ben coördinator voor 2 dagen in een mooi team en ben daarnaast docent aan de Masteropleiding Kleding als taal voor stylisten, kledingcoaches en imago consultants.

Durf jij een stap te zetten? Ik ben graag jouw Carrière Choreograaf om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
Sta jij ook voor een stap in je carrière, met je bedrijf of in je leven? Ik daag je uit:  ‘Investeer in jezelf, in je eigen choreografie van je werk en leven & maak het verschil! Jij ben het waard te laten zien waar je voor staat.’ Durf jij de volgende stap te zetten? #ontwikkeling #metMarcella