“DOOR BEVESTIGING EN DE PUNTJES OP DE Ï DIE JE ME MEE HEBT GEGEVEN VOEL IK ME NOG MOOIER EN KRACHTIGER ALS PERSOON”
 
Soms komen er mensen op je pad die je zomaar ineens raken, waar je spontaan een klik mee hebt en waar je bewondering en respect voor hebt. Op professionele wijze heb ik geleerd hoe ik als ondernemer gezien wil worden, wat ik wil uitstralen en waar ik voor wil staan.

Als persoon, door hun werk, door hun gedrevenheid of passie. Jij bent zo’n fijn mens!

Na 1,5 dag in het (regenachtige) Leeuwarden, begon de zon te schijnen toen ik weer vertrok. Propvol indrukken en inspiratie. Na een rustige avond en een fijne ochtend, wil ik je vertellen dat ik toch al binnen één dag vol aandacht van jou een grote stap heb gemaakt voor mezelf. Door bevestiging en de puntjes op de ‘i’ die je me mee hebt gegeven voel ik me nog mooier en krachtiger als persoon.

Nogmaals bedankt, de heerlijke lunch in het prachtige oude postkantoor en je liefde voor de mens, stijl en inspiratie!

Jij gaat nog heel ver komen! Net als ik!

Irene Vink
FIP projectmanagement