“DE JUISTE KLEDINGKEUZE MAAKT DAT IK MIJZELF STERKER EN KRACHTIGER VOEL.”

Al langere tijd zocht ik de juiste uitstraling die past bij mijn leidinggevende functie. Ik combineerde setjes kleding naar mijn eigen inzichten, maar voelde niet de bekrachtiging van de kleding die ik wenste.

Via Instagram triggerde Marcella mij door haar opmerkingen onder haar foto’s. Het ‘zichtbaar jezelf’ en ‘kleding als versneller van je succes’ klonk als iets waar ik naar opzoek was. 
Na een hartelijk telefoontje met Marcella heb ik mij opgegeven voor een programma.

Door de huiswerkopdrachten voorafgaand warmde je als het ware al een beetje op en kreeg ik inzicht in wat ik wilde uitstralen (innerlijk en uiterlijk). Het programma was naast de goede verzorging voor de innerlijke mens, coaching die je echt bewuster maakt van jezelf en je uitstraling. Ik zou iedereen gunnen! Het samenwerken met en de begeleiding met Marcella voelde meteen vertrouwd en maakte dat ik vanaf minuut 1 ‘aan’ stond. Nu, zo’n 2 maanden later, maak ik ’s ochtends bewustere keuzes voor mijn kledingkast, afhankelijk van wat voor soort afspraken ik die dag heb en wat ik daarbij wil uitstralen. Stel dat ik even twijfel aan een toekomstige aankoop dan is de map een mooi naslagwerk om de tips van Marcella weer even tot mij te nemen.

De juiste kledingkeuze maakt dat ik mijzelf sterker en krachtiger voel. Ik ben nu een tijdje onderweg en merk dat mijn zelfvertrouwen gegroeid is.

NU BEN IK DIEGENE WAT IK UITSTRAAL, HIERVOOR MATCHTE DIT NIET MET ELKAAR.”

Nu ben ik diegene wat ik uitstraal, hiervoor matchte dit niet met elkaar. De binnen- en buitenkant lieten een ander beeld zien. Deze uitstraling en bekrachtiging van wie ik ben maakt dat ik, in voor mij, nieuwe kennismakingen meer de regie neem.

In mijn werk heb ik veel contact met mensen, ik merk dat deze vernieuwde kledingkeuze maakt dat er een betere balans is tussen laagdrempeligheid en gecreëerde afstand. Ik sta open voor de contacten, vragen ed, maar er is een kleine drempel gekomen in mijn beschikbaarheid. Dit past veel meer bij mijn rol als leidinggevende!

Op dit moment ben ik nog volop aan het verder ontdekken wat er mogelijk is met de gegeven adviezen. Er hebben zich geen impuls aankopen meer voorgedaan op kledinggebied, de kleding die ik koop moet echt wel die speciale touch hebben. Ik ben niet snel tevreden en doe geen concessies. Als het tzt nodig is roep ik wellicht de hulp van Marcella weer in!

Margo
directeur basisschool