“DIE FOCUS MAAKT (ZAKELIJKE) GESPREKKEN VOOR MIJ EENVOUDIGER TE VOEREN.”

Hi Marcella,

Voor mij betekent een bezoek aan jou altijd een boost voor mijn zelfvertrouwen. Het maakt dat ik me, ondanks dat ik geen perfect uiterlijk heb, mooi en zekerder over mezelf voel. Dit heeft tot gevolg dat ik me tijdens mijn werk en bij sociale gelegenheden geen zorgen maak over mijn uiterlijk en me alleen op mijn werk of op mijn gesprekspartner kan richten. Die focus maakt (zakelijke) gesprekken voor mij eenvoudiger te voeren.

Ik vind dat je bijzonder hartelijk en sympathiek bent en dit op een erg rustige, open, bescheiden en benaderbare manier. Je hebt de gave dat iemand zich erg snel bij je op z’n gemak voelt.

Ik voelde mij zelfs een beetje bijzonder!Door je natuurlijke manier van adviseren is het alsof je beroep bij je past als geen ander. Het is mooi om te zien hoe je er in op gaat om iemand anders zichzelf beter te laten voelen door de positieve punten te benadrukken. Je armgebaren en overwogen woordkeus benadrukken daarbij steeds precies hetgeen je bedoelt te zeggen en daarmee straal je in mijn ogen rust en overtuiging uit. De tactische manier waarop je kritiek- en/of aandachtspunten aan de orde brengt brengt siert je. Ik ben er van overtuigd dat er klanten zullen zijn die niet eens in de gaten hebben dat je aandachtspuntjes hebt terwijl het punt dat je hebt willen overbrengen wel duidelijk is geland.

Ik bewonder je positieve en charismatische manier van doen, vind dat je een lopend visitekaartje bent voor je bedrijf en hoop je nog vaak te zien en veel van je te leren!

Lieve groeten,

Mirjam Spagnoletti
Spagnoletti Fiscaal & Juridisch Advies

deelnemer VIP-dag Direct Impact met professionele outfits
garderobeplanning