“MIJN KERNWAARDEN WORDEN NOG KRACHTIGER NAAR VOREN GEBRACHT”

Door de training ‘Persoonlijke kracht & uitstraling’ te volgen bij Marcella heb ik nog beter inzicht gekregen in mijn “ondernemerskompas”. 

Op professionele wijze heb ik geleerd hoe ik als ondernemer gezien wil worden, wat ik wil uitstralen en waar ik voor wil staan. Natuurlijk dacht ik al goed te weten wat mijn onderscheidend vermogen is, maar door “Zichtbaar Succes” worden mijn Kernwaarden en eigenschappen “Professioneel, Authentiek, Inspirerend en Vernieuwend” krachtiger vaar voren gebracht.

Ik heb zelfs inzicht gekregen welke eigenschappen mijn omgeving kenmerkend voor mij vinden en of dat overeenkomt met mijn eigen kernwaarden.

De coaching heeft mij  bewustwording gebracht hoe zichtbaar ik wil zijn op Social Media, wat uitstraling en kleding doet bij welke gelegenheid en wat ik belangrijk vind als ondernemer.

Ik ben blij deze coaching bij Marcella stijlinspirator te hebben gevolgd. Marcella is een echte professional die haar klanten op een inspirerende manier weet te helpen om anders te kijken naar de eigen persoonlijkheid.

Marcella, een dikke pluim en bedankt voor de inspirerende en leuke sessies. 

Michel Andringa
MOOVT duurzaam ingericht

deelnemer ‘Persoonlijke kracht & uitstraling’ premium