“MEER INZICHT IN ELKAARS TALENT EN HOE JE MET PROFILERING ENERZIJDS HELEMAAL JEZELF KUNT ZIJN EN GOED KUNT AANSLUITEN BIJ PROFESSIONELE UITSTRALING VAN HET TEAM ALS GEHEEL”
Het team secretariaat van gemeente Noordoostpolder heeft een meerdaags trainingsprogramma gevolgd. Het doel van de training was om de onderlinge samenwerking en de uitwisselbaarheid binnen het team te vergroten en om een professionaliseringsslag te maken.

Om meer bewust te worden van het effect van profilering en positionering, is het trainingstraject afgesloten met een training “kleding en uitstraling”. Marcella liet de secretaresses op een interactieve, inspirerende en praktische manier zien hoe zij met kleding enerzijds helemaal zichzelf kunnen zijn en anderzijds goed kunnen aansluiten bij de professionele uitstraling van het team als geheel. Zij deed dit op een zeer plezierige en respectvolle manier waardoor haar advies voor iedereen “veilig” bleef.  Ik kan Marcella zeker aanbevelen aan andere organisaties. Door deze serie trainingen is het vertrouwen en de verbinding binnen het team vergroot en is er meer inzicht ontstaan in elkaars talenten. Gemeente Noordoostpolder

“JE HOEFT ALS MENS NIET TE VERANDEREN”
Marcella gaf vier workshops met het thema ‘Your performance for success’ aan medewerkers van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland. Het waren stuk voor stuk interactieve, levendige en inspirerende workshops. Het doel was bewustwording van het communicatieve effect van profilering en eerste indruk. En het begrijpen hoe de taal van kleding werkt.

Jezelf goed presenteren en een eigen duidelijke identiteit wordt steeds belangrijker. De workshops waren professioneel en leerzaam. Marcella beschikt over veel kennis. Daarnaast is ze vriendelijk, open en eerlijk en daardoor zeer toegankelijk. Medewerkers durfden zich open op te stellen en hun onzekerheden te delen. Marcella ging hier professioneel mee om en gaf goede tips. Ze liet zien dat je niet als mens hoeft te veranderen. Een aanrader voor iedereen die zichzelf goed wil presenteren en meer wil leren over het effect van profilering en positionering! Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland