Drie overdenkers …

die jou kunnen helpen bij je persoonlijke ontwikkeling

Zoom jij wel eens in op jezelf? Denk jij wel eens na over keuzes die je wilt maken en gaan over je groei en ontwikkeling? Ik geef je 3 overdenkers en ze gaan over persoonlijke kracht, bewustwording en de volgende stap die je wellicht wilt zetten. Ik neem je mee naar het bijzonder fijne eiland Vlieland. Daar zit ik tijdens een werkvakantie in een duinpan en heb deze video voor je gemaakt. Ik wil je in beweging zetten, inspireren en empoweren. De volgende overdenkers heb ik voor je:

1. Waar krijg jij energie van? Welke plek geeft jou energie? Waar word je blij van in je werk?

Probeer voor jezelf eens na te gaan wat jou energie geeft. Waar word je blij van? Blij in je werk? Iets met je doet? Denk er eens over na & ga voor jouw energiegever!

Tip: Als je namelijk bewust bent wat jou energie geeft, kun je er wat mee doen. Als je dat niet voor jezelf benoemt of over nadenkt, krijgt het geen ruimte. Dit is een mooie oefening voor jezelf om eens te kijken wat jou nu die energie geeft waar je blij van wordt. En gewoon doen of groots van genieten!

2. Wat zijn je wensen en verlangens? Ken jij het woord ‘Eigenlijk’?

Wat zijn je wensen en verlangens? is er iets dat je tegenhoudt? Ken je het woord ‘Eigenlijk’? Het woord eigenlijk hoor ik heel vaak bij mezelf. Dat is heel jammer en beperkt me in mijn ontwikkeling en om de stappen te zetten die ik zou willen zetten. Wil je weten wat mijn ‘eigenlijk’ is en wat het met me doet? Bekijk dan de video, ik vertel je erover.

3. Wat is jouw stip aan de horizon?

Wat zijn je plannen? Waar zou je nog graag aan willen werken in je carrière? Of in je leven? Wat zou je verder willen ontwikkelen? Wat is jouw stip aan de horizon? Mijn stip heb ik heel duidelijk. Ik wil mensen en bedrijven in beweging zetten, nog meer bewust maken van hun unieke kracht, van de EQ Emotionele Intelligentie, de stappen die ze willen zetten en bij de hand nemen. Ik wil ze pitch training geven, helpen aan meer zichtbaarheid en groei. Ik gun je namelijk alle kansen en succes die jij verdient.

Dat begint met investeren in jezelf! Bewust worden van je persoonlijke kracht.

Deze drie tips helpen je erbij. Jij bent het waard om ook op Vlieland een mooie werkvakantie te gaan vieren. Het woord ‘eigenlijk’ heeft me geholpen het eerder niet te doen. Maar nu, nu ik hier ben, voelt het heel sterk waardoor ik direct meer zelfvertrouwen en energie heb gekregen, alleen al door de stap te zetten die ik al zo lang wilde zetten.

Geniet van je eigen ontwikkeling, zodat je nog meer kunt groeien en mag zijn wie je bent. Wil je direct de eerste stap zetten? Boek een Business Sparringsgesprek met mij, laat je informeren over een Emotionele Intelligentie-profiel en ben je ondernemer of heb je plannen, ga voor de Let’s Do It trainingsdag voor een boost in je business ‘Van mooie plannen naar een zichtbare missie’. En weet je niet waar te beginnen, mail me voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

De eerste stap, investeer in jezelf.

Ciao Marcella ūüíé