TRAINING ZICHTBAAR SUCCES

haalt het maximale uit jezelf, de medewerkers en het bedrijf door te laten zien waar je voor staat.

ELKE UITSTRALING ZIJN EIGEN KRACHT

Het zichtbaar maken van identiteit en expertise wordt steeds belangrijker. Het is nodig voor verdere carrièregroei, om je goed te voelen, te onderscheiden en voor zelfvertrouwen in je werk. Daarbij is het een versneller van succes voor jezelf en de organisatie of bedrijf. Kleding is een uiterst strategisch middel voor een succesvolle profilering. 

Ben jij ondernemer of leidinggevende? Werk jij in een organisatie of bedrijf en wil jij meer zichtbaar zijn? Werken aan je professionele uitstraling? De volgende stap zetten in jouw carrière? De training Zichtbaar Succes sluit daar op aan.  

Inspirerend, praktisch, vernieuwend en effectief

Iedere uitstraling zijn eigen kracht. Leer hoe je jouw uitstraling eigen kracht geeft. Ga voor meer zichtbaar jezelf als ambassadeur van jezelf en de organisatie!

Wat levert het jou als deelnemer op?
In de training Zichtbaar Succes heb je twee livedagen verspreid over één maand. Je leert je hoe je je persoonlijke identiteit, expertise en context laat aansluiten bij je uitstraling. Hierdoor word je meer zichtbaar als leidinggevende, deskundige en zien anderen waaronder (potentiële) opdrachtgevers, relaties, collega’s, werkgever waar je voor staat. Zo onderscheid jij je, maak je het verschil en groei je door naar een volgend niveau.

Qua kleding en uitstraling mocht er wel een tandje bij. Marcella gaf mij het inzicht hoe je met kleding het verschil kunt maken. Op twee inspirerende dagen en met wat huiswerk liet ze mij ontdekken wat ik zou willen uitstralen zonder mezelf te verliezen. De eye-opener was het voor de spiegel zien wat wel en niet werkt. Je gaat het pas zien als je het door hebt.
Marcella heeft het mij laten zien. En het werkt!

Kees de Haan
architect
J.O.N.G. architecten

Door bevestiging en de puntjes op de ï die je me mee hebt gegeven voel ik me nog mooier en krachtiger als persoon. Soms komen er mensen op je pad die je zomaar ineens raken, waar je spontaan een klik mee hebt en waar je bewondering en respect voor hebt. Op professionele wijze heb ik geleerd hoe ik als ondernemer gezien wil worden, wat ik wil uitstralen en waar ik voor wil staan. Lees meer

Irene Vink
projectmanagement
owner at FIP

PROGRAMMA

Dag 1 Identiteit, expertise en uiterlijke communicatie
Innerlijk (ondernemers/functie)kompas
persoonlijke identiteit, expertise & zelfbeeld
Verdiepende inzichten communicatie kleding en lichaam
Je leert welke uitstraling past bij jouw visuele identiteit.

Opdracht na dag 1 Imagoscan
Hoe word je gezien door collega’s, opdrachtgevers en relaties? Een digitale opdracht voor zelfinzicht en bewustwording in uitstraling. 

Dag 2 Overtuigende persoonlijke uitstraling
Terugkoppeling en bespreken imagoscan
Inzoomen op de instrumenten van kleding
waarmee een outfit wordt samengesteld.
Inzoomen op speciale gelegenheden en functies (taken) in werk.
Persoonlijk advies voor impact met een authentieke en krachtige uitstraling.
Inzicht in hoe je een boodschap helder overbrengt met je kleding.

BONUSSEN: de Zichtbaar Succes Toolbox en een individuele Zoom call na trainingsdag 1

Voorbereiding en materiaal 
Voorafgaand aan de training ontvang je als deelnemer een voorbereidende opdracht, zodat ik me kan verdiepen in jou en in het bedrijf. Deze opdracht draagt tevens bij aan een stuk bewustwording van de deelnemer.
Tijdens de eerste bijeenkomst ontvang je het werkboek en alle trainingsstof inclusief werkbladen.


Professionele profielfoto
optioneel
Met een professionele profielfoto neem je jezelf en de organisatie serieus. De fotoshoot van een brandingfotograaf vindt plaats op een passende locatie.
Voordeel organisatie:
Je werkt aan het verhogen van de performance van je organisatie door de medewerkers zichtbaarder te laten zijn en brengt dit ook daadwerkelijk in de praktijk met professionele profielfoto’s.

PRAKTISCHE INFORMATIE: 

Premium training 2 dagen [basistraining optioneel]
Groepsgrootte maximaal 6 personen 
Locatie Stijlburo Leeuwarden 
[in overleg locatie midden van het land]

MOGELIJKHEDEN BUDGETTEN: 
Maak gebruik van het persoonlijk ontwikkel-, vitaliteits-, duurzame inzetbaarheids- of opleidingsbudget.
Heb je behoefte om te ontwikkelen, te groeien en je expertise te profileren? Vraag je leidinggevende of bij HR wat de mogelijkheden binnen jouw organisatie of werkgever zijn voor de bekostiging van deze training. 

Staat de organisatie voor een nieuwe fase? Wil jij je performance verhogen en de medewerkers zichtbaarder laten zijn als ambassadeur, online en offline?

STEL JE JE EENS VOOR DAT DE MEDEWERKERS ….

 • ambassadeur zijn van je bedrijf of organisatie
 • zichtbaar zijn [online & offline]
 • bewust zijn van hun eigen kracht
 • professioneel zelfvertrouwen hebben
 • hun expertise profileren
 • een goede en blijvende indruk maken
 • visitekaartjes en ambassadeurs zijn
 • zorgen voor een hogere gunfactor voor
  relaties & potentiële klanten
 • benaderd worden door nieuwe klanten 
 • precies weten welke uitstraling bij de zakelijke
  bedrijfscontext past
 • laten zien waar ze voor staan
 • zijn of haar positie op de markt versterken
 • een congruente boodschap uitstralen, verbaal en non-verbaal
 • meer impact creëren 
 • er uit halen wat er in zit 
 • groeien & meer werkgeluk hebben

Kijk eens naar je organisatie, word je bewust van de expertise die je in huis hebt. Dat is goud waard! Wat is de volgende stap? Welk beeld past daarbij? Hoe wil je graag gezien worden door potentiële klanten, relaties en opdrachtgevers?

Als je dat doet & vertaalt naar performance en de uitstraling van de medewerkers, laat je zien waar je voor staat. Ik begeleid je graag om dat te onderzoeken én om de volgende stap te zetten!

Hoe de medewerker zichzelf presenteert en wat hij of zij draagt heeft effect op henzelf en op de ander. Het is van invloed op het vergroten van de zichtbaarheid en de bedrijfsgroei. Wil jij de performance versterken op de markt? 

JA? Ik geloof namelijk echt dat iedereen gezien wil worden en dat je de impact direct vergroot door te laten zien waar jij en je organisatie voor staan door je te durven onderscheiden. Puur en alleen al door aandacht te besteden aan de professionele uitstraling en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers, kortom;

VERHOOG DE PERFORMANCE VAN JE ORGANISATIE EN BEDRIJF MET ZICHTBARE AMBASSADEURS. ECHT, DIE ZIJN GOUD WAARD!