Deze nog ruwe diamant gaat haar vlakken laten shinen. Ik wil geen 13 in een dozijn type coach zijn. Ik wil een authentieke, stijlvolle uitstraling, mezelf onderscheiden en stralen.

‘Marcella, je kijkt en luistert echt. Je bent integer en bent echt op zoek naar de innerlijke vrouw. Door jouw ervaring heb jij dat al gezien voordat je het zelf weet. Je hebt een prachtige energie, je stelt je open zodat je je heel erg op je gemakt voelt.

Lees meer

Petra Vos
Zielewind

De trainingsdag “Let’s Do It” is voor mij heel waardevol geweest omdat het mij duidelijkheid heeft gegeven in mijn doelen en de juiste richting heeft gewezen voor mijn onderneming.

Ik voel me zelfverzekerder weet wat ik wil en durf dat ook steeds beter uit te dragen.

Bedankt Marcella, je hebt me echt vooruit geholpen!

Lees meer

Lisette Boonstra
budgetcoach

Voluit shinen en mijn kracht voelen. In dit traject heb ik geleerd hoe ik mijn persoonlijkheidskenmerken, wie ik ben, kan vertalen in kleding. Wat is er nu heerlijker dan voluit te shinen en mijn kracht te voelen?!

Vooral nu ik een volgende stap in mijn loopbaan aan het maken ben.

Lees meer

Hylkje Folkertsma
Essence

Twijfel heeft plaatsgemaakt voor weten wat ik wil en wat ik nodig heb. Dat is nieuw voor mij. Veel krachtiger.

Dit is net wat ik nodig heb… Een krachtige impuls voor mezelf.

Lees meer

Mirjam Oosterbaan
CEDIN Orthopedagoog generalist/GZ psycholoog

Gewichtsverlies? Een ideale gelegenheid om je garderobe aan te passen. Maar wat doe je als je al jaren alleen via internet of in grote-maten zaken hebt gekocht en je nu eindelijk toch ‘ook wel iets leuks aan wilt’ maar je de drempel naar een normale damesmodezaak nog wel hoog vindt? Dan kun je best wat hulp gebruiken.

Gelukkig was Marcella bereid mij te helpen. Advies volgen maar toch dicht bij jezelf blijven. Dat is bij Marcella goed mogelijk. Het leverde een aantal schitterende creaties op die ik op verschillende manieren met elkaar kan combineren. Beslist een aanrader! Dank je wel Marcella. Ik heb al veel welgemeende complimentjes mogen ontvangen! De adviezen kunnen net dat duwtje in de rug zijn om zelf ook wat positiever in het leven te staan en het mooiste in jezelf naar voren te halen. Ik ben je elke dag dankbaar voor de make-up en kledingadviezen die je me met veel professionaliteit gegeven hebt.
Lees meer

Ineke Frijhoff-Vilé
Trip Advocaten

Nogmaals mijn hartelijke dank voor deze fijne uren, op een vaak saaie zaterdagmiddag , en ik ben blij met het geluksgevoel dat zoiets met je doet. Ik hoop dat jullie binnenkort mijn nieuwe look zullen bezien, en dan een glimlach op je gezicht krijgen. Ook wil ik jullie nog even laten weten dat mijn pasfoto ook mooi is geworden, en als ik t.z.t. eens aangehouden zal worden door de politie, dan denk ik , ……dat die mensen wel eventjes 2 x kijken, om te zien of ik het wel ben, …. heeft

Lees meer

Marta

Wat een fijne dag! Heel bijzonder om te sleutelen aan je eigen stijl. En het was ook wel spannend om te doen. Ik ben blij met het resultaat en de adviezen die ik mee heb gekregen. Marcella super bedankt. Je bent een aanrader! 

Frank Bergkamp
owner Frank Bergkamp


Jouw frisheid, openheid, vriendelijkheid

Lees meer

Karin LanghoutElzinga
Bakenmeesters

Je hebt mijn ogen geopend voor stijl en elegantie. Ik hoop je adviezen in de praktijk te kunnen brengen en als ik de fout in ga weet jij dit vast op jouw charmante wijze recht te zetten. Bedankt voor een originele, functionele en leuke dag.

Matthijs Sturms
Advocaat

Jouw frisheid, openheid, vriendelijkheid maakt dat 2 verschillende mensen zich op zijn gemak voelen, puur en eerlijk zijn. We gaan zeker met je op stap als P.A..

Oscar van Oorschot
De Boer Egberts Advocaten